2014. november 27., csütörtök

Műanyag párásító , párologtató betét - 2db-os! - Jelenlegi ára: 290 Ft


2db-os párologtató betétlap
 mérete: 32x17, 8cm
Alacsony páratartalmú radiátorral fűtött helységben hatékonyan, segéd energia nélkül, gazdaságosan és önszabályzó módon biztosítja a levegő optimális páratartalmát.
Az alacsony légnedvesség tartalom a felső légutak nyálkahártyának kiszáradásához, annak kisebb ellenálló képességhez vezet. A száraz nyálkahártya nem működik megfelelően, emiatt a légutakban gyulladásos anyagcsere termékek halmozódnak fel. Ennek elkerülése érdekében mind otthon, mind a munkahelyen javasolt a levegő párásítása.
Helyezzük a párologtatót a radiátorra a megfelelő módon és töltsük fel vízzel. A hatás javítása érdekében különböző illatanyagokat is adagolhatunk.
A párologtató műszaki kialakítása biztosítja, hogy a belehelyezett nedvszívó anyag állandóan nedves legyen, amíg ki nem párologtatja a bele töltött vizet.
Másik jelentős műszaki lényege, hogy a belehelyezett nedvességtartóra terelje a fűtőtestről felszálló meleg levegőáramlatot, ez jelentősen növeli a párolgást.
légnedvesítő önszabályzó is, mert akkor nedvesít többet, amikor jobban fűtenek, illetve, illetve nagyobb a fűtőtestnél felszálló légáramlat sebessége.
Mindkét párologtató típushoz külön nedvszívó betét is kapható, amelyet időnként cserélni kell, mert az ásványanyagok nem párolognak el, és ezek a betétre csapódnak ki.
Ha a kinti hőmérséklet eléri a mínusz 10 C° -t, 24 óra alatt elpárologtatja a benne levő vizet.



Jelenlegi ára: 290 Ft

Az aukció vége: 2014-12-17 12:30
. Műanyag párásító , párologtató betét - 2db-os! - Jelenlegi ára: 290 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése