2015. március 27., péntek

20 JAMES BOND FILM! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

44 évvel az angol szuperügynök első filmes kalandja (Dr. No) után idén új főszereplővel indul újra útnak a James Bond-legenda: a decemberben a hazai mozikba kerülő következő James Bond-film (Casino Royale) a 007-es ügynök karrierjének kezdetével ismerteti meg a nézőket. De a megújulás nem csak a legfrissebb, 21. filmet érinti. A premierhez időzítve DVD-n most újra megjelenik a teljes klasszikus Bond-sorozat 20 filmje, méghozzá korábban soha nem látott és hallott minőségben!
Az MGM és a klasszikus filmek digitális felújítására specializálódott Lowry Digital Images - ez utóbbi cég nevéhez kötődik az Indiana Jones-trilógia és a klasszikus Star Wars trilógia bámulatos restaurálása - közel három év munkával, a fellelhető legjobb eredeti kópiák felhasználásával, szó szerint képkockáról képkockára haladva újította fel mind a húsz filmet!
A közel 74 kilométernyi filmanyag digitalizálása után több mint 37 millió szennyeződést, hajszálrepedést, foltot tűntettek el a számítógépes varázslók, korrigálták a megfakult színeket, a sérült képkockákat, majd minden egyes film hangzását feljavították a manapság elvárt térhatású 5. 1-es szabványra!
A most DVD-n megjelenő gyűjtemény azonban nem csak ezért egyedülálló és kihagyhatatlan: ezúttal mind a 20 film 2-lemezes extra változatban kerül a piacra, és a korábbi - egyébként is gazdag - extra-kínálat mellett újabb háttérinformációk, kommentárok, kisfilmek és kivágott jelenetek kerültek a lemezekre. Ami pedig a haza rajongók számára örömteli hír: immár az összes rész megtekinthető 5. 1-es magyar szinkronnal és végre - a filmek mellett - az extrák jó része is élvezhető magyar felirattal!
A digitálisan felújított, képkockánként restaurált és új extrákkal bővített teljes James Bond-sorozatot (az eddig elkészült 20 részt) tartalmazza ez az exkluzív kiszerelésű, fém ügynöktáska!


Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2015-04-16 12:40
. 20 JAMES BOND FILM! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése