2014. november 22., szombat

Dupla kerámia palacsintasütő / 26 cm / 4 rétegű - Jelenlegi ára: 4 590 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Dupla kerámia bevonatú palacsintasütő / 26 cm
Unod már a letapadó palacsintákat? A 21. században már van jobb megoldás: rozsdamentes, alumínium-nemesacélötvözet edények, kerámia belsőborítással! A minőség, kézzel fogható: már a serpenyő súlyából is érezni fogod!
Élj és főzz egészségesen!
A hagyományos serpenyők - lábosok esetében, a teflonbevonattal, vagy közvetlenül a fém edénnyel érintkeznek az ételek, főzéskor-sütéskor. A fém edények nagy hátránya, hogy könnyen leég, letapad benne az étel, és a vitaminok, ásványianyagok 80%-a melegítéskor bekövetkező oxidációs folyamat következtében, megsemmisül.
A teflon bevonat tapadásmentes ugyan, de rengeteg káros anyag jut szervezetünkbe a magas hő hatására széttöredező, teflont alkotó molekulák miatt, ezért az EWG (egészségvédelmi világszervezet) azt ajánlja, ne használjunk teflonborítású edényeket.
A kerámia edényt magas fokú ellenálló képesség jellemzi, egyszerűen tisztítható, gyöngyházfényű, 100%-ig tapadásmentes, természetes felülettel rendelkezik, melyből tesztekkel bizonyítottan nem szabadul fel semmiféle károsanyag, ellenáll a sűrű igénybevételnek magas hőmérsékleten is, ezért éttermeknek, kifőzdéknek is ajánljuk.
A kerámiabevonat természetes tulajdonságaiból adódóan, ízletesebben és egészségesebben, rövidebb idő alatt süthetsz-főzhetsz, a felmelegített kerámia lezárja az ételek külső rétegét, ezért az ebben készült húsok, zöldségeknek jóval magasabb a nedvesség és ásványianyag tartalma, és a vitaminok sem fognak főzés közben távozni.
Tulajdonságok:
- 26 cm átmérő
- Teljes kerámiabevonat
- Dupla kerámia réteg
- 4 rétegű talp
- Színválaszték: világos bronz, sötét bronz, piros
A termékre 1 év garanciát vállalunk.
Rendelés esetén kérlek a megjegyzés rovatban jelezd a választott színt!
Eredeti ár: 9 900 Ft
Akciós ár:
4 590 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!



Jelenlegi ára: 4 590 Ft

Az aukció vége: 2014-12-13 03:40
. Dupla kerámia palacsintasütő / 26 cm / 4 rétegű - Jelenlegi ára: 4 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése